dijous, 12 de juliol del 2012

Mobilitza't, el nostre futur està en joc.


Demà divendres 13 de juny es faran concentracions en les seus de les administracions i empreses públiques de 10 a 10:30h i davant la Delegació i Subdelegació de Govern a les 12h

El nou pla de retallades presentat pel Govern del PP certifica la defunció de l’Estat del Benestar i una clara agressió als treballadors i treballadores, empleats públics, aturats, dependents i pensionistes, entre altres, sense precedents en la democràcia Espanyola.

El PP vol arruïnar a les famílies i deixar-les sense un cèntim. Amb les noves mesures de retalls, ni se dinamitza l’economia, ni se va a crear ocupació.

És moment de dir la nostra, de fer una rebel·lió democràtica i dir-li al Govern que açò no estava en el seu programa electoral del 20N. És un frau a la democràcia, un atemptat al benestar de la ciutadania i una agressió als drets laborals i socials.

Per això, davant tals agressions, des del BLOC-ELS VERDS d’Alaquàs fem una crida a donar suport i participar activament en les CONCENTRACIONS convocades amb caràcter d'urgència en les portes de tots els centres de treball de les diferents administracions publiques i empreses del sector públic demà divendres de 10 a 10:30 hores.

Així mateix, es realitzaran concentracions a les 12 hores front les Delegacions i sub delegacions del Govern.

#DretaDecidir #RescatemPersones #Noalesretallades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada