dilluns, 1 de setembre del 2014

bones festes 2014

Des del  grup  BLOC-ELS VERDES D’ALAQUÀS volem desitjar molt bones festes als alaquasers i alaquaseres, així com a tots els que ens visiten en aquestes festes. Sobre tot als festers i festeres que durant molt de temps han treballat de valent, per a que tots i totes gaudim de l’harmonia festera.

També voldríem recordar especialment a tots aquells que per la situació econòmica i laboral no estan passant-ho bé. Voldríem demanar a la resta de la població un esforç per aquestes persones, que tracten de passar-ho bé aquestes festes i s’obliden dels seus problemes.

Hi ha persones que, vingudes d'altres països, no coneixen els nostres costums i les festes del poble. És necessària una sinèrgia que cree un vincle per a entendre'ns tot millor en la nostra vida quotidiana; per això convide a tots els veïns i veïnes a interactuar en aquestes festes de carrer, amb tots els nouvinguts per viure en harmonia.

Tots som natius de la Terra, la nostra casa, i tots tenim dret a viure-hi i el deure de protegir-la.
I per suposat  voldríem que recordeu que hi ha gent major i nadons, així com molts veïns que treballen durant les festes, que no poden gaudir de les festes com voldrien. Recordeu que per les nits el soroll i la calor impedeixen conciliar la son a aquestes persones. Ja sabeu: gaudim i deixem gaudir a la resta.

Donem les gràcies pel treball a totes les Clavaries: la de l’Assumpció, els Dolors, l’Olivar, Sant Miquel i el Crist.  A les confraries com la de l’Olivar i la Santa Creu. A les  falles, la Junta Central  de Penyes, Moros Cristians i Perolers, i associacions com Riddimwize, Afra, Cant de la Carxofa, UMA, Amics de la Cordà, Retruc, C. Cultural Andalús, C. Cultural Extremeny i  Jérez de  los Caballeros; i sense oblidar, per descomptat, les associacions de veïns del poble, associacions culturals i esportives, pels actes organitzats a les anterior festes i els que segur ens faran gaudir enguany.
Grup Bloc- Els Verds d’Alaquàs

Paco Muñoz Fernández.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada