dimarts, 18 de juny del 2013

El Bloc-Els Verds d’Alaquàs celebra que la seua proposta d’horts urbans veja la llum al nostre poble.


Vicent Forment: “Alaquàs es posa per fi al nivell d’altres pobles que van anys per davant en aquest tema”

El Bloc-Els Verds d’Alaquàs  celebra que la seua proposta d’horts urbans veja la llum després d’aprovar-se per unanimitat al ple de gener de 2012.  La proposta de creació d’una xarxa d’horts urbans a Alaquàs era un compromís electoral de la coalició, i va formar part dels acords de l’acord d’investidura signat amb l’equip de govern.

El Projecte d’horts urbans a Alaquàs comptarà en  esta primera fase en 63 parcel·les, situades junt a les instal·lacions esportives del Terç, i es el resultat del treball d’una Comissió composada per tots els grups polítics, tècnics municipals i col·lectius sensibilitzats amb el tema, que han estat treballant en els últims mesos per a la seua posada en marxa, tal i com es recollia a la moció presentada el seu dia pel Bloc-Els Verds d’Alaquàs.

Per al portaveu del Bloc-Els Verds, Vicent Forment, cal remarcar el caràcter social que té el projecte. En aquest sentit, els horts que es posaran a disposició dels alaquasers i alaquaseres, seran adjudicats a persones aturades, persones majors, persones discapacitades  i també per a entitats i col·lectius locals. Així mateix, l’horticultura sempre serà ecològica.

Forment demana seguir convertint espais urbans en horts per dotar tots els barris de nous pulmons verds, per aconseguir oxigenar la ciutat i crear una xarxa que esponge l’àrea urbana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada