dijous, 15 de desembre del 2011

ES CONSTITUEIX EL BLOC JOVE D’ALAQUÀS.


Christopher Zahonero: "Volem ser l'altaveu dels joves del poble, tenim ganes de fer propostes i de que se'ns escolte"

El passat dilluns 12 de Desembre va tindre lloc l'assemblea constituent del BLOC JOVE d'Alaquàs. Un bon grup de joves del poble es va reunir per compartir inquietuds que afecten a la gent jove d'aquesta localitat de l'horta.

Els presents van triar Christopher Zahonero, de 18 anys, estudiant de Ciències Polítiques i de Sociologia en la Universitat de València i amant de la música com a Secretari Local. El portaveu del Bloc Jove va afirmar "estar molt content i il·lusionat en el projecte, ja que ningú millor que els mateixos joves poden conèixer les seues necessitats i les activitats que mes els interessen"

Christopher Zahonero
A l'acte, també va assistir el secretari local del BLOC D'ALAQUÀS i regidor a l'Ajuntament d'Alaquàs Vicent Forment qui va manifestar que "hui és un dia important per al Bloc d'Alaquàs, amb la constitució del col·lectiu del Bloc Jove, donem un pas molt important en la consolidació del projecte de Compromís a Alaquàs.

L'assemblea de joves, que en tot moment va transcórrer en un ambient distés, va posar de manifest les ganes dels joves de la localitat per acostar-se al projecte del BLOC JOVE i de treballar per Alaquàs.

La vintena de joves reunits, provinents molts d'ells de diferents àmbits del moviment associatiu i cultural de la localitat,  van acordar celebrar el proper 26 de desembre una nova assemblea oberta a tots els joves del poble per anar establint un calendari d'activitats que s'iniciaran a partir de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada