divendres, 16 de setembre del 2011

La possible candidata socialista per València a les eleccions generals no assegura que els trens de la línia C-3 tornen a entrar a l'Estació del Nord

La secretària general d'Infraestructures del Ministeri de Foment, la socialista Inmaculada Rodríguez-Piñero, va visitar ahir dimecres 14 de setembre les obres de la nova estació de València Sant Isidre, que pretén millorar la connexió dels viatgers de la línia C-3 rodalies i dels trens de mitja distància que enllacen Alaquàs amb Metro València.


Preguntada per l'arribada de la línia C-3 a l'estació del Nord, tal com es donava abans d'iniciar les obres de l'AVE ha explicat a la Xarxa Comarcal.com que açò està "condicionat" a les obres d'integració de les xarxes ferroviàries d'aqueixa zona. Rodríguez-Piñero ha agregat estan "cercant mecanismes" per a finançar parts d'aquest projecte l'operació financera del qual se sustenten en les plusvàlues urbanístiques. Pel que indirectament la senyora Rodriguez-Piñero, més que possible cap de cartell socialista a les eleccions generals del 20N no assegura que els nostres trens tornen a entrar en l'Estació del Nord de València.


Des del Bloc- Els Verds d’Alaquàs, creiem que igual que amb altres temes, els socialistes ens han tornat a mentir, ja que des del seu ministeri de Foment es va assegurar des del primer moment que es tallava la via per a fer el final de parada provisional en Sant Isidre mentre duraven les obres de l'AVE.Segons el diari electrònic La Red Comarcal: “Inicialment, dels tres túnels que entren de manera subterrània fins a l'Estació del Nord, dos s'anaven a aprofitar per a l'AVE, un en cada sentit, i un altre per a les rodalies, o aqueixa és l'explicació que sempre es va donar des d'Adif. 


Ara, tot queda en l'aire”.El que exigim a la senyora Rodríguez Piñero i al Govern d'Espanya és la gestió directa dels nostres trens de rodalies des de la Generalitat, ja que s'ha comprovat que per a Madrid, els ciutadans podem tenir millors o pitjors serveis depenent de quin siga el nostre lloc de residència. Des del Bloc- Els Verds d’Alaquàs seguirem treballant perquè Alaquàs i els pobles de la línia C-3 tinguen unes instal·lacions dignes i modernes, així com una ampliació d'horaris i serveis, que actualment són una burla per als usuaris d'aquesta linea.

1 comentari:

  1. Per que no feu la mateixa reflexió sobre les mentires dels socialistes d'Alaquàs

    ResponElimina