dijous, 5 de juny del 2014

Discurs presa de possesió regidor de Paco Muñoz


Avui fa just una setmana, el nostre company de partit, Paco Muñoz va prometre el càrrec de regidor del  poble d'Alaquàs a l'ajuntament . Ací teniu el seu discurs al complet.

ALAQUÀS A 29 DE MAIG DEL 2014

Bona nit a tots i totes, alaquasers i alaquaseres ací presents i a tots aquells que ens segueixen per la ràdio i la web.

El primer a destacar és que el jurament l’he fet per imperatiu legal, encara que la decisió ha sigut molt meditada per la meua part i li he donat moltes voltes. Al final he cregut fer-lo així per les següents raons:
Crec que la constitució i la figura del cap d’estat necessiten una renovació profunda i un canvi de model, que s’adapten a les exigències de la ciutadania del segle XXI i no facen perdurar una estructura de l’estat del segle XIX.
Ho dic més que res per que la constitució es va votar l’any 1978, i tots els qui ara són menors de 54 anys no pogueren votar-la. D’aquells que sí ho feren, dels quasi 16 milions votants, avui queden vora 9 milions, front als més de 36 milions d’electors que es convocaren els últims comicis europeus. És per a mi, per tant, una constitució obsoleta que s’hauria de renovar i votar per la ciutadania.
El text de la constitució no em desagrada; o no ho feia fins que va ser modificada el 23 d’Agost del 2011 amb nocturnitat i traïdora, per part del bipartidisme del PP i del PSOE, mentre els ciudatans estaven de vacances; aquella vegada que es va modificar l’article 135 amb el concepte de estabilitat pressupostària.
Ens canviaren la constitució, segons ens digueren, per a poder eixir de la crisi (la crisi que ells mateixos havien ajudat a crear) i pagar el crèdit als bancs, sobre tot Alemanys. Per que de no ser així, la senyora Àngela  Merkel no haguera rescatat als bancs de l’Estat Espanyol, que foren els que crearen la bombolla immobiliària.
En poques paraules, donaren suport al Neoliberalisme més salvatge.
Desprès començaren amb una campanya de retallades amb l’educació, sanitat, pensions, aturats, etcètera de la que no hi ha precedents,  i propiciant així l’augment de gent sense feina i sense llar.
Ara mateix dóna pena el panorama polític, econòmic i ecològic del país. Tenim una situació que fins ara era desconeguda per a la població, exceptuant als mes vells que encara patiren els embats de la gerra civil i de la postguerra.
Per tot açò i per totes aquestes persones que pateixen la crisi, he fet aquesta fórmula de jurament.


Ara voldria donar les gràcies a totes aquelles persones que han fet possible que avui estiga jo ací.
Als votants que en el seu moment votaren i donaren suport a la nostra coalició, als membres del col·lectiu Bloc - Els Verds d'Alaquàs, pel seu treball desinteressat, durant aquests tres anys, als meus amics i cóm no a la meua família, a la meua esposa i les meues filles per la seva col·laboració i amor incondicional demostrat. Per totes les hores, que no he pogut passar amb elles, tot per a que jo puga exercir el càrrec.
També vull donar les gràcies a l’anterior regidor, Vicent Forment, per la feina i el treball desenvolupat, i a la resta de regidors, alcaldessa i treballadors d’aquest ajuntament, per la acollida que m’han donat, per resoldre’m els dubtes que he pogut tindre.


Només vull dir que intentaré per tots el mitjans, exercir aquest càrrec amb l'honestedat i treball que el càrrec i els ciutadans es mereixen.
Durant aquest any estaré al servei dels ciudatans i ciutadanes d’Alaquàs amb cos i ànima, vull que sapigueu que davant qualsevol problema o dubte que tingueu, sempre estaré a la vostra disposició per intentar resoldre-ho.

Moltes gràcies.

Salut i ecologia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada