divendres, 7 de setembre del 2012

III FESTA ESTELLÉS A ALAQUÀS




El 14 de juliol de 2010 es publicava a Infomigjorn, revista virtual que dirigeix Eugeni Reig, una carta de convit adreçada a tothom, amb la proposta de celebrar la Festa Vicent Andrés Estellés (que nasqué a Burjassot el 4 de setembre de 1922). La proposta suggeria fer-la en les primers divendres o dissabtes del mes de setembre, on entrara un plat típic de la nostra gastronomia, un bon vi de la terra i la lectura de poemes de Vicent Andrés Estellés, de manera semblant a com fan els escocesos –des de fa ja més de dos-cents anys–  cada 25 de gener, per celebrar el naixement del poeta en llengua escocesa Robert Burns (1759-1796).

A aquesta proposta el Bloc s’hi va sumar el 2010 i enguany tornem a proposar-vos un esmorzar amb cacaus, olives i amanida de tomata. I junt amb les ganes d’esmorzar porteu poemes de Vicent Andrés Estellés per a compartir-los i fer homenatge plaent dels seus versos. 

Ens trobarem el dissabte 15 de setembre, a les 10’30h, en el Bar d’El Musical. Reserveu lloc i aviseu del poema que portareu al 673 656 788 o al 663 268067. El preu de l’esmorzar serà compartit amb els tots els assistents.

3 comentaris:

  1. Ho sent, jo eixe día me'n vaig a Madrid a participar en la movilitzacìó contra la política del PP.
    Sembla que no i havia un altre día per a fer aquest acte... Pot ser el Bloc no està en contra de la política del PP?
    No ho entenc... no entenc moltes coses del Bloc d'Alaquàs.
    EUROPEU.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Europeu, no ha estat fàcil triar la data per a fer l'acte. Has de tenir en compte que a setembre es fan les festes a Alaquàs i està complicat buscar una data "lliure". Si veus les dates de convocatòria de les diferents Festes Estellés eixe dia es fan a gran quantitat de pobles, inclòs el se poble.

      Evidentment que estem en contra de les polítiques del Govern de PP, i crec que ho hem demostrat.

      Elimina
  2. Estem vivint un moment tan greu a tots els nivells, que la poesia pot quedar per un altre moment.
    Ho sent. Crec que us esteu equivocant.

    15-S TOTS A MADRID, ENTRE ALTRES COSES PER LA NOSTRA DIGNITAT.

    EUROPEU.

    ResponElimina