dimarts, 21 de febrer de 2012

EL BLOC-ELS VERDS D'ALAQUÀS RECLAMA UNA SOLUCIÓ URGENT A l'IMPAGAMENT DEL PERSONAL DE LES INSTAL•LACIONS ESPORTIVES.


Els treballadors de GSD afectats pels impagaments de l'Ajuntament es mobilitzaran aquest pròxim dijous a les portes de l'Ajuntament per a reclamar el deute i poder cobrar les seues nòmines.

El regidor del Bloc-Els Verds d'Alaquàs Vicent Forment denuncia que, a causa de l'acumulació d'impagaments per part de l'Ajuntament a Gestió, Salut i Esport (GSD), empresa que gestiona instal·lacions esportives municipals d'Alaquàs, els treballadors d'aquests centres públics encara no han cobrat les dues últimes nòmines.

Des del Bloc-Els Verds d'Alaquàs critiquen que, encara que l'oferta esportiva municipal 2011-2012 ja està oberta i els veïns d'Alaquàs ja s'han inscrit en les diferents activitats i han pagat les corresponents taxes, l'alcaldessa no ha abonat a aquesta empresa adjudicatària les diverses mensualitats que li deu pels serveis que presta en el poble acumulant ja un deute d'onze mensualitats.
Segons ha pogut saber el Bloc-Els Verds d'Alaquàs, Gestió, Salut i Esport ja ha esgotat el crèdit que tenia amb els bancs per a poder cobrir les nòmines dels treballadors pel que, el salari d'aquests empleats depèn exclusivament dels pagaments que li deu l'Ajuntament.

Davant les contínues promeses incomplides de pagament per part de l'Ajuntament i la desesperada situació d'aquests treballadors que veuen que no poden cobrar les seues nòmines per culpa del deute que té l'alcaldessa amb la seua empresa, els empleats de GSD han convocat per al dijous que ve a les 19:00 hores una marxa reivindicativa des de la piscina municipal fins a les portes de l'Ajuntament per a reclamar a l'Ajuntament que faça efectiu els pagaments que té pendents.

El portaveu del Bloc-Els Verds Vicent Forment , que s'ha interessat per la situació laboral dels treballadors de GSD, lamenta que, “de nou, els principals perjudicats per la mala gestió socialista i dels seus continus retards en el pagament a les contractes i proveïdors siguen els treballadors i, per extensió, els alaquasers i alaquaseres”. “Aquests treballadors compleixen amb les seues obligacions laborals però, per no poder cobrar els seus salaris, no poden complir amb els seus pagaments personals, una asfíxia econòmica davant la qual se senten impotents”, indica Forment.

Per tot açò, “des del Bloc-Els Verds demanem a Elvira Garcia que no ataque la qualitat dels serveis públics, perquè amb els impagaments i les retallades, la ciutadania és víctima de la mala gestió socialista d'aquests últims anys on han estirat més el braç que la màniga”, conclou Vicent Forment.

Publicacions digitals:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada