divendres, 26 d’agost de 2011

NOVES FESTES


Des de la coalició Bloc-Els Verds d’Alaquàs volem felicitar tots els festers que, un any més, han estat preparant les activitats que durant aquests dies ens faran eixir al carrer. Les clavarieses de la Mare de Déu d’Agost i les de la Mare de Déu dels Dolors, els clavaris de Sant Miquel, els Moros i Cristians Perolers, la Cofraria de la Mare de Déu de l’Olivar, els clavaris del Crist, la Cofraria de la Santa Creu, i totes les associacions que aquests dies tenen activitats com Quaderns d’Investigació, entre moltes altres que no citarem per no extendre’ns i a les que demanem disculpes, tots, diem, han fet un esforç durant mesos de reunions, preparatius, consultes, recerca de finançament i de materials, per, en definitiva, organitzar-se i que arribat el moment tot estiga a punt per a oferir-ho a totes les veïnes i veïns. Tot eixe treball és molt d’agrair, i així ho fem des d’ací.

Allò que anomenem mercats continuen fent la punyeta i els problemes econòmics i l’atur no troben la solució. Vivim temps de crisi general. Necessitem canviar moltes coses per a seguir avant. És el moment de la imaginació i la creativitat. És el moment de refer moltes coses i de començar de nou amb noves formes, més senzilles, i nous valors, com l’eficàcia i el respecte. Però estem disposats a canviar?

Perquè la situació de crisi actual no passarà com si res, és una crisi molt profunda i exigeix canvis molt importants. Nosaltres no tenim la solució perquè l’hem de construir entre tots, però tenim clar que l’eixida passa per l’austeritat, per no estirar més el braç que la màniga com hem fet en els últims anys.

Això ens obliga a repensar la festa amb imaginació. Al cap i a la fi la festa en sí és eixir al carrer, trobar-te amb els veïns, compartir temps i riures. I això no costa diners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada