dilluns, 16 de maig del 2011

El BLOC- Els Verds d’Alaquàs presenta el manifest de recolzament ciutadà a la seua candidatura municipal.

El manifest reclama una “veu diferent” al plenari municipal

El Bloc- Els Verds d’Alaquàs ha presentat el manifest en el que uns 40 ciutadans, la majoria líders socials i independents reclamen el vot per a la seua llista, i reclamen “una veu diferent” a l’ajuntament.

Desprès de dos mandants en els que el plenari de la corporació municipal ha estat bicolor –tan sol tenen representació el PSOE i el PP- estos ciutadans i ciutadanes es declaren “compromesos amb el nostre poble, la Nostra gent i el mediambient” i donen el seu recolzament a la candidatura del Bloc- Els Verds d’Alaquàs.

Entre el llistat de persones que signen el manifest destaca l’ex-jutge de pau Enric Martí Marzal, així com el president d’Amics de la Cordà, José Maria Aguilar Ferrer o el líder del grup local més popular actualment, Bruno Camañas, del “Tio la Careta. També subscriben el manifest el portaveu de la Plataforma Gent de l’Horta, Miguel Laguna; la Cap de Grup del Agrupament Escolta Argila, Mate Navarro, o la vicepresidenta de l’Associació de Comerciants d’Alaquàs, Isabel Cosme.

Així mateix, signen recolzant al Bloc-Els Verds d’Alaquàs Esther Soriano, Teresa Fernández-Bravo, Pau Palop, David Ferrer o Amparo Alabajos. Un altre dels signants  es l’empresari  Vicent Alós, històric regidor d’Unitat del Poble Valencià.

1 comentari: